logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Wolfskuil in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in Wolfskuil Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wolfskuil Nijmegen

Wolfskuil is een buurt in de wijk Nijmegen-Oud-West en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 15.480 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfskuil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.509 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 377.509
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Wolfskuil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wolfskuil is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wolfskuil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wolfskuil.

Woningen recent verkocht in Wolfskuil

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfskuil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wolfskuil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wolfskuil. Een eengezinswoning in Wolfskuil komt het meest (48%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wolfskuil

In Wolfskuil wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wolfskuil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wolfskuil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wolfskuil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wolfskuil vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in Wolfskuil Nijmegen

Starterswoningen in Wolfskuil Nijmegen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wolfskuil Nijmegen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wolfskuil Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wolfskuil Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wolfskuil Nijmegen

Wil je een huis kopen in Wolfskuil Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wolfskuil Nijmegen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wolfskuil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wolfskuil.

Bekijk alle koopwoningen in Wolfskuil Nijmegen. Zoek je huurwoning in Wolfskuil Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wolfskuil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wolfskuil is 4.012 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.048 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wolfskuil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wolfskuil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wolfskuil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wolfskuil. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Oud-West in de gemeente Nijmegen.

Biezen Wolfskuil

Alle straten van Wolfskuil

Wolfskuil bestaat uit 60 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.