Huizenmarkt Wolfskuil in Nijmegen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wolfskuil

Woningmarkt Wolfskuil

Wolfskuil is een buurt in de wijk Nijmegen-Oud-West en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 14.920 inwoners. Momenteel staan er 22 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfskuil. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 364.059 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 22
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 364.059
Percentage gezinnen met kinderen 22%

Verkoopduur woningen in Wolfskuil

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wolfskuil is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wolfskuil moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wolfskuil.

Woningen recent verkocht in Wolfskuil

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wolfskuil. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wolfskuil.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wolfskuil. Een eengezinswoning in Wolfskuil komt het meest (44%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wolfskuil

In Wolfskuil wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wolfskuil

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wolfskuil (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wolfskuil
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wolfskuil

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wolfskuil vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Wolfskuil waar ligt dat?

Woningen te koop Wolfskuil

Wil je een huis kopen in Wolfskuil? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wolfskuil . Er staan momenteel 22 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wolfskuil alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wolfskuil.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wolfskuil. Zoek je huurwoning in Wolfskuil? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wolfskuil

Starterswoningen in Wolfskuil zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wolfskuil zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wolfskuil zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wolfskuil? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wolfskuil

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wolfskuil is 4.048 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.085 euro).

Leeftijden Wolfskuil

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wolfskuil vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wolfskuil

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wolfskuil. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Oud-West in de gemeente Nijmegen.

Biezen Wolfskuil

Alle straten van Wolfskuil

Wolfskuil bestaat uit 60 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.