Huizenprijzen en de huizenmarkt 't Broek in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in 't Broek Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 't Broek Nijmegen

't Broek is een buurt in de wijk Lindenholt en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 14.800 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Broek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 358.888 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 358.888
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in 't Broek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 't Broek is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 't Broek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 't Broek.

Woningen recent verkocht in 't Broek

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 't Broek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 't Broek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 't Broek. Een eengezinswoning in 't Broek komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling 't Broek

In 't Broek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 't Broek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 't Broek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 't Broek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 't Broek vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in 't Broek Nijmegen

Starterswoningen in 't Broek Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 't Broek Nijmegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 't Broek Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 't Broek Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 't Broek Nijmegen

Wil je een huis kopen in 't Broek Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 't Broek Nijmegen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 't Broek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 't Broek.

Bekijk alle koopwoningen in 't Broek Nijmegen. Zoek je huurwoning in 't Broek Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 't Broek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 't Broek is 3.208 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.022 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 't Broek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 't Broek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom 't Broek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom 't Broek. De buurt zelf valt binnen de wijk Lindenholt in de gemeente Nijmegen.

't Acker De Kamp 't Broek Kerkenbos Westkanaaldijk Neerbosch-West Bijsterhuizen

Alle straten van 't Broek

't Broek bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.