logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Grootstal in Nijmegen

Begrijp de huizenprijzen in Grootstal Nijmegen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Grootstal Nijmegen

Grootstal is een buurt in de wijk Nijmegen-Zuid en plaats Nijmegen binnen de gemeente Nijmegen. Deze buurt telt volgens het CBS 23.500 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootstal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 377.918 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 377.918
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Grootstal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Grootstal is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Grootstal moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Grootstal.

Woningen recent verkocht in Grootstal

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Grootstal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Grootstal.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Grootstal. Een portiekflat in Grootstal komt het meest (49%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Grootstal

In Grootstal wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Grootstal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Grootstal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Grootstal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Grootstal vergeleken met de Nijmegen en Nederland.

Huizenprijzen in Grootstal Nijmegen

Starterswoningen in Grootstal Nijmegen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Grootstal Nijmegen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Grootstal Nijmegen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Grootstal Nijmegen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Grootstal Nijmegen

Wil je een huis kopen in Grootstal Nijmegen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Grootstal Nijmegen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Grootstal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Grootstal.

Bekijk alle koopwoningen in Grootstal Nijmegen. Zoek je huurwoning in Grootstal Nijmegen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Grootstal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Grootstal is 3.856 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.715 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Grootstal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Grootstal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Grootstal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Grootstal. De buurt zelf valt binnen de wijk Nijmegen-Zuid in de gemeente Nijmegen.

Hatertse Hei Grootstal Hatert Brakkenstein

Alle straten van Grootstal

Grootstal bestaat uit 63 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.