Huizenmarkt Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kom Dodewaard met Hien

Woningmarkt Kom Dodewaard met Hien

Kom Dodewaard met Hien is een buurt in de wijk Dodewaard en plaats Dodewaard binnen de gemeente Neder-Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.380 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Dodewaard met Hien. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 416.664 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 416.664
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kom Dodewaard met Hien

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kom Dodewaard met Hien is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kom Dodewaard met Hien moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kom Dodewaard met Hien.

Woningen recent verkocht in Kom Dodewaard met Hien

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Dodewaard met Hien. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kom Dodewaard met Hien.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kom Dodewaard met Hien. Een eengezinswoning in Kom Dodewaard met Hien komt het meest (68%) voor. Daarna komt een galerijflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kom Dodewaard met Hien

In Kom Dodewaard met Hien wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kom Dodewaard met Hien

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kom Dodewaard met Hien (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kom Dodewaard met Hien
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kom Dodewaard met Hien

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kom Dodewaard met Hien vergeleken met de Neder-Betuwe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kom Dodewaard met Hien waar ligt dat?

Woningen te koop Kom Dodewaard met Hien

Wil je een huis kopen in Kom Dodewaard met Hien? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kom Dodewaard met Hien . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kom Dodewaard met Hien alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kom Dodewaard met Hien.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kom Dodewaard met Hien. Zoek je huurwoning in Kom Dodewaard met Hien? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kom Dodewaard met Hien

Starterswoningen in Kom Dodewaard met Hien zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kom Dodewaard met Hien zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kom Dodewaard met Hien zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kom Dodewaard met Hien? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kom Dodewaard met Hien

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kom Dodewaard met Hien is 3.377 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.187 euro).

Leeftijden Kom Dodewaard met Hien

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kom Dodewaard met Hien vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kom Dodewaard met Hien

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kom Dodewaard met Hien. De buurt zelf valt binnen de wijk Dodewaard in de gemeente Neder-Betuwe.

Kom Dodewaard met Hien Kom Wely Verspreide huizen Dodewaard-Oost en Wely Verspreide huizen Dodewaard-West

Alle straten van Kom Dodewaard met Hien

Kom Dodewaard met Hien bestaat uit 65 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.