logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kom Dodewaard met Hien in Dodewaard

Begrijp de huizenprijzen in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe

Kom Dodewaard met Hien is een buurt in de wijk Dodewaard en plaats Dodewaard binnen de gemeente Neder-Betuwe. Deze buurt telt volgens het CBS 4.590 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Dodewaard met Hien. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.322 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 454.322
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Kom Dodewaard met Hien

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kom Dodewaard met Hien is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kom Dodewaard met Hien moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kom Dodewaard met Hien.

Woningen recent verkocht in Kom Dodewaard met Hien

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Dodewaard met Hien. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kom Dodewaard met Hien.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kom Dodewaard met Hien. Een eengezinswoning in Kom Dodewaard met Hien komt het meest (69%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kom Dodewaard met Hien

In Kom Dodewaard met Hien wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kom Dodewaard met Hien

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kom Dodewaard met Hien (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kom Dodewaard met Hien

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kom Dodewaard met Hien vergeleken met de Neder-Betuwe en Nederland.

Huizenprijzen in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe

Starterswoningen in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe

Wil je een huis kopen in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kom Dodewaard met Hien alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kom Dodewaard met Hien.

Bekijk alle koopwoningen in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe. Zoek je huurwoning in Kom Dodewaard met Hien Neder-Betuwe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kom Dodewaard met Hien

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kom Dodewaard met Hien is 3.539 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.348 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kom Dodewaard met Hien

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kom Dodewaard met Hien vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kom Dodewaard met Hien

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kom Dodewaard met Hien. De buurt zelf valt binnen de wijk Dodewaard in de gemeente Neder-Betuwe.

Kom Dodewaard met Hien Kom Wely Verspreide huizen Dodewaard-Oost en Wely Verspreide huizen Dodewaard-West

Alle straten van Kom Dodewaard met Hien

Kom Dodewaard met Hien bestaat uit 66 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.