Huizenmarkt Heijningen in Heijningen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heijningen

Woningmarkt Heijningen

Heijningen is een buurt in de wijk Heijningen en plaats Heijningen binnen de gemeente Moerdijk. Deze buurt telt volgens het CBS 870 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijningen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 468.962 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 468.962
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Heijningen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heijningen is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heijningen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Heijningen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heijningen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heijningen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heijningen. Een eengezinswoning in Heijningen komt het meest (95%) voor. Daarna komt een landhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heijningen

In Heijningen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heijningen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heijningen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heijningen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heijningen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heijningen vergeleken met de Moerdijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heijningen waar ligt dat?

Woningen te koop Heijningen

Wil je een huis kopen in Heijningen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heijningen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heijningen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heijningen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heijningen. Zoek je huurwoning in Heijningen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heijningen

Starterswoningen in Heijningen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Heijningen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heijningen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heijningen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heijningen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heijningen is 2.531 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.462 euro).

Leeftijden Heijningen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heijningen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Heijningen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Heijningen. De buurt zelf valt binnen de wijk Heijningen in de gemeente Moerdijk.

Heijningen Verspreide huizen Heijningen

Alle straten van Heijningen

Heijningen bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.