Alle woningmarktinfo Westerbroek Buitengebied Westerbroek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westerbroek Buitengebied

Een eerste blik op Westerbroek Buitengebied

Westerbroek Buitengebied is een buurt in de wijk Esterbroek en Waterhuizen en plaats Westerbroek binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 915 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbroek Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 519.997 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 519.997
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Westerbroek Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westerbroek Buitengebied is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westerbroek Buitengebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Westerbroek Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westerbroek Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westerbroek Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Westerbroek Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westerbroek Buitengebied. Een eengezinswoning in Westerbroek Buitengebied komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westerbroek Buitengebied

In Westerbroek Buitengebied wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westerbroek Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westerbroek Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westerbroek Buitengebied
Binnenring: Nederland

Westerbroek Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop in Westerbroek Buitengebied

Wil je een huis kopen in Westerbroek Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westerbroek Buitengebied . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westerbroek Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westerbroek Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westerbroek Buitengebied. Zoek je huurwoning in Westerbroek Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westerbroek Buitengebied

Starterswoningen in Westerbroek Buitengebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westerbroek Buitengebied zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westerbroek Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westerbroek Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westerbroek Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerbroek Buitengebied is 4.282 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.609 euro).

Leeftijden Westerbroek Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westerbroek Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Westerbroek Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Westerbroek Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Esterbroek en Waterhuizen in de gemeente Midden-Groningen.

Waterhuizen Westerbroek Westerbroek Buitengebied Westerbroek Industriegebied

Alle straten van Westerbroek Buitengebied

Westerbroek Buitengebied bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.