Huizenmarkt Luddeweer in Luddeweer (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Luddeweer

Woningmarkt Luddeweer

Luddeweer is een buurt in de wijk Eemskanaal-Zuid en plaats Luddeweer binnen de gemeente Midden-Groningen. Deze buurt telt volgens het CBS 720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 275.769 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 275.769
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Luddeweer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Luddeweer is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Luddeweer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Luddeweer.

Woningen recent verkocht in Luddeweer

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Luddeweer.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Luddeweer. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Luddeweer. Een woonboerderij in Luddeweer komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Luddeweer

In Luddeweer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Luddeweer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Luddeweer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Luddeweer
Binnenring: Nederland

Luddeweer waar ligt dat?

Woningen te koop Luddeweer

Wil je een huis kopen in Luddeweer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Luddeweer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Luddeweer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Luddeweer.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Luddeweer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Luddeweer. Zoek je huurwoning in Luddeweer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Luddeweer

Starterswoningen in Luddeweer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Luddeweer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Luddeweer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Luddeweer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Luddeweer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Luddeweer is 1.374 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.508 euro).

Leeftijden Luddeweer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Luddeweer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Luddeweer

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Luddeweer. De buurt zelf valt binnen de wijk Eemskanaal-Zuid in de gemeente Midden-Groningen.

Overschild Overschild Buitengebied Luddeweer Lageland

Alle straten van Luddeweer

Luddeweer bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.