logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Dauwendaele in Middelburg

Begrijp de huizenprijzen in Dauwendaele Middelburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dauwendaele Middelburg

Dauwendaele is een buurt in de wijk Middelburg-Zuidoost en plaats Middelburg binnen de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 15.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dauwendaele. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 213.958 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 213.958
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Dauwendaele

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dauwendaele is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dauwendaele moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dauwendaele.

Woningen recent verkocht in Dauwendaele

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dauwendaele. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dauwendaele.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dauwendaele. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Dauwendaele

In Dauwendaele wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dauwendaele

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dauwendaele (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Dauwendaele

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Dauwendaele vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Huizenprijzen in Dauwendaele Middelburg

Starterswoningen in Dauwendaele Middelburg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Dauwendaele Middelburg zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dauwendaele Middelburg zijn vrijwel niet beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dauwendaele Middelburg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dauwendaele Middelburg

Wil je een huis kopen in Dauwendaele Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dauwendaele Middelburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dauwendaele alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dauwendaele.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dauwendaele Middelburg.

Bekijk alle koopwoningen in Dauwendaele Middelburg. Zoek je huurwoning in Dauwendaele Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dauwendaele

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dauwendaele is 1.937 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.650 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dauwendaele

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dauwendaele vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dauwendaele

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dauwendaele. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Zuidoost in de gemeente Middelburg.

Middelburg-Zuid Dauwendaele Arnestein Mortiere

Alle straten van Dauwendaele

Dauwendaele bestaat uit 3 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.