logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Mortiere in Middelburg

Begrijp de huizenprijzen in Mortiere Middelburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mortiere Middelburg

Mortiere is een buurt in de wijk Middelburg-Zuidoost en plaats Middelburg binnen de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 15.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mortiere. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 417.936 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 417.936
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Mortiere

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mortiere is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mortiere moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Mortiere.

Woningen recent verkocht in Mortiere

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mortiere. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mortiere.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Mortiere. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Mortiere

In Mortiere wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mortiere

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mortiere (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Mortiere

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Mortiere vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Woningen te koop Mortiere Middelburg

Wil je een huis kopen in Mortiere Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mortiere Middelburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mortiere alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mortiere.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mortiere Middelburg.

Bekijk alle koopwoningen in Mortiere Middelburg. Zoek je huurwoning in Mortiere Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mortiere

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mortiere is 3.098 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.901 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mortiere

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mortiere vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Mortiere

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Mortiere. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Zuidoost in de gemeente Middelburg.

Middelburg-Zuid Dauwendaele Arnestein Mortiere