logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Arnestein in Middelburg

Begrijp de huizenprijzen in Arnestein Middelburg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Arnestein Middelburg

Arnestein is een buurt in de wijk Middelburg-Zuidoost en plaats Middelburg binnen de gemeente Middelburg. Deze buurt telt volgens het CBS 15.685 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnestein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 681.602 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 681.602
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Arnestein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Arnestein is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Arnestein moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Arnestein.

Woningen recent verkocht in Arnestein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Arnestein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Arnestein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Arnestein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Arnestein

In Arnestein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Arnestein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Arnestein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Arnestein

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Arnestein vergeleken met de Middelburg en Nederland.

Woningen te koop Arnestein Middelburg

Wil je een huis kopen in Arnestein Middelburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Arnestein Middelburg . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Arnestein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Arnestein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Arnestein Middelburg.

Bekijk alle koopwoningen in Arnestein Middelburg. Zoek je huurwoning in Arnestein Middelburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Arnestein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Arnestein is 3.220 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.660 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Arnestein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Arnestein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Arnestein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Arnestein. De buurt zelf valt binnen de wijk Middelburg-Zuidoost in de gemeente Middelburg.

Middelburg-Zuid Dauwendaele Arnestein Mortiere