Huizenprijzen en de huizenmarkt Glane-beekhoek in Glane

Begrijp de huizenprijzen in Glane-beekhoek Losser met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Glane-beekhoek Losser

Glane-beekhoek is een buurt in de wijk Glane en plaats Glane binnen de gemeente Losser. Deze buurt telt volgens het CBS 465 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane-beekhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 658.754 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 658.754
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Glane-beekhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Glane-beekhoek is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Glane-beekhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Glane-beekhoek.

Woningen recent verkocht in Glane-beekhoek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Glane-beekhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Glane-beekhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Glane-beekhoek. Een eengezinswoning in Glane-beekhoek komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Glane-beekhoek

In Glane-beekhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Glane-beekhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Glane-beekhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Glane-beekhoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Glane-beekhoek vergeleken met de Losser en Nederland.

Huizenprijzen in Glane-beekhoek Losser

Starterswoningen in Glane-beekhoek Losser zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Glane-beekhoek Losser zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Glane-beekhoek Losser zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Glane-beekhoek Losser? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Glane-beekhoek Losser

Wil je een huis kopen in Glane-beekhoek Losser? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Glane-beekhoek Losser . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Glane-beekhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Glane-beekhoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Glane-beekhoek Losser.

Bekijk alle koopwoningen in Glane-beekhoek Losser. Zoek je huurwoning in Glane-beekhoek Losser? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Glane-beekhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Glane-beekhoek is 3.265 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.029 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Glane-beekhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Glane-beekhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Glane-beekhoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Glane-beekhoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Glane in de gemeente Losser.

Glane kern Glane-beekhoek Verspreide huizen Glane

Alle straten van Glane-beekhoek

Glane-beekhoek bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.