Huizenmarkt Verspreide huizen Haelen in Haelen (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Haelen

Woningmarkt Verspreide huizen Haelen

Verspreide huizen Haelen is een buurt in de wijk Haelen en plaats Haelen binnen de gemeente Leudal. Deze buurt telt volgens het CBS 4.265 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Haelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 675.747 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 675.747
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Haelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Haelen is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Haelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Haelen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Haelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Haelen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Haelen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Haelen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Haelen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een landhuis met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Haelen

In Verspreide huizen Haelen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Haelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Haelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Haelen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Haelen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Haelen vergeleken met de Leudal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Haelen waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Haelen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Haelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Haelen . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Haelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Haelen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Haelen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Haelen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Haelen

Starterswoningen in Verspreide huizen Haelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Haelen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Haelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Haelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Haelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Haelen is 1.902 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.553 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Haelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Haelen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Haelen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Haelen. De buurt zelf valt binnen de wijk Haelen in de gemeente Leudal.

Kern Haelen Verspreide huizen Haelen

Alle straten van Verspreide huizen Haelen

Verspreide huizen Haelen bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.