Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Noordwest in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Noordwest Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Noordwest

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Noordwest. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Noordwest.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Noordwest. Een eengezinswoning in Buitengebied Noordwest komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Noordwest

In Buitengebied Noordwest wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Noordwest

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Noordwest (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Noordwest

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Noordwest vergeleken met de Leeuwarden en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied Noordwest Leeuwarden

Starterswoningen in Buitengebied Noordwest Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Noordwest Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Noordwest Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Noordwest Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Noordwest Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Buitengebied Noordwest Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Noordwest Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Noordwest alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Noordwest.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Noordwest Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Noordwest Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Buitengebied Noordwest Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Buitengebied Noordwest

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Noordwest vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Noordwest

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Noordwest. De buurt zelf valt binnen de wijk Esteinde e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Westeinde Buitengebied Noordwest

Alle straten van Buitengebied Noordwest

Buitengebied Noordwest bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.