Huizenprijzen en de huizenmarkt Alde Leie in Alde Leie

Begrijp de huizenprijzen in Alde Leie Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Alde Leie Leeuwarden

Alde Leie is een buurt in de wijk Stiens e.o. en plaats Alde Leie binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 8.390 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 231.437 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 231.437
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Alde Leie

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alde Leie is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alde Leie moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alde Leie.

Woningen recent verkocht in Alde Leie

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alde Leie.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alde Leie. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alde Leie. Een eengezinswoning in Alde Leie komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alde Leie

In Alde Leie wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alde Leie

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alde Leie (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Alde Leie Leeuwarden

Starterswoningen in Alde Leie Leeuwarden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alde Leie Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alde Leie Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Alde Leie Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Alde Leie Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Alde Leie Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alde Leie Leeuwarden . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Alde Leie alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alde Leie.

Bekijk alle koopwoningen in Alde Leie Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Alde Leie Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Alde Leie

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alde Leie is 2.955 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.329 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Alde Leie

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alde Leie vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Alde Leie

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Alde Leie. De buurt zelf valt binnen de wijk Stiens e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Stiens Buitengebied Stiens Feinsum Buitengebied Feinsum Hijum Buitengebied Hijum Alde Leie

Alle straten van Alde Leie

Alde Leie bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.