Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Hijum in Hijum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Hijum Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Hijum Leeuwarden

Buitengebied Hijum is een buurt in de wijk Stiens e.o. en plaats Hijum binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 8.390 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hijum.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs niet bekend
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Hijum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Hijum is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Hijum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hijum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Hijum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Hijum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Hijum. Een woonboerderij in Buitengebied Hijum komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Hijum

In Buitengebied Hijum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Hijum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Hijum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Hijum Leeuwarden

Starterswoningen in Buitengebied Hijum Leeuwarden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Hijum Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Hijum Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Hijum Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Hijum Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Buitengebied Hijum Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Hijum Leeuwarden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Hijum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Hijum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Hijum Leeuwarden.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Hijum Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Buitengebied Hijum Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Hijum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Hijum is 1.196 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Hijum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Hijum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Hijum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Hijum. De buurt zelf valt binnen de wijk Stiens e.o. in de gemeente Leeuwarden.

Stiens Buitengebied Stiens Feinsum Buitengebied Feinsum Hijum Buitengebied Hijum Alde Leie

Alle straten van Buitengebied Hijum

Buitengebied Hijum bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.