Huizenprijzen en de huizenmarkt Wirdum in Wirdum

Begrijp de huizenprijzen in Wirdum Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wirdum Leeuwarden

Wirdum is een buurt in de wijk Dorpen Zuid-Oost en plaats Wirdum binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.865 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 413.353 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 413.353
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Wirdum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wirdum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wirdum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wirdum.

Woningen recent verkocht in Wirdum

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wirdum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wirdum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wirdum. Een eengezinswoning in Wirdum komt het meest (89%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wirdum

In Wirdum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wirdum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wirdum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Wirdum Leeuwarden

Starterswoningen in Wirdum Leeuwarden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wirdum Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wirdum Leeuwarden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wirdum Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wirdum Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Wirdum Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wirdum Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wirdum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wirdum.

Bekijk alle koopwoningen in Wirdum Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Wirdum Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wirdum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wirdum is 3.373 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.704 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wirdum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wirdum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wirdum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wirdum. De buurt zelf valt binnen de wijk Dorpen Zuid-Oost in de gemeente Leeuwarden.

Wirdum Swichum Buitengebied Wirdum Wergea Buitengebied Wergea Warstiens Warten Buitengebied Warten

Alle straten van Wirdum

Wirdum bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.