Huizenprijzen en de huizenmarkt Indische buurt in Leeuwarden

Begrijp de huizenprijzen in Indische buurt Leeuwarden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Indische buurt Leeuwarden

Indische buurt is een buurt in de wijk Oud-Oost en plaats Leeuwarden binnen de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 12.195 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Indische buurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 195.864 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 195.864
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in Indische buurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Indische buurt is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Indische buurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Indische buurt.

Woningen recent verkocht in Indische buurt

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Indische buurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Indische buurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Indische buurt. Een eengezinswoning in Indische buurt komt het meest (51%) voor. Daarna komt een maisonnette met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling Indische buurt

In Indische buurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Indische buurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Indische buurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Indische buurt Leeuwarden

Starterswoningen in Indische buurt Leeuwarden zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Indische buurt Leeuwarden zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Indische buurt Leeuwarden zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Indische buurt Leeuwarden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Indische buurt Leeuwarden

Wil je een huis kopen in Indische buurt Leeuwarden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Indische buurt Leeuwarden . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Indische buurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Indische buurt.

Bekijk alle koopwoningen in Indische buurt Leeuwarden. Zoek je huurwoning in Indische buurt Leeuwarden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Indische buurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Indische buurt is 2.218 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.235 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Indische buurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Indische buurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Indische buurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Indische buurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Oud-Oost in de gemeente Leeuwarden.

Oldegalieën Bloemenbuurt Cambuursterpad Zamenhofpark Cambuur Zeeheldenbuurt Indische buurt Molenpad Welgelegen

Alle straten van Indische buurt

Indische buurt bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.