Alle woningmarktinfo Easterlittens

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Easterlittens

Een eerste blik op Easterlittens

Easterlittens is een buurt in de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.965 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterlittens. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.618 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 449.618
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Easterlittens

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Easterlittens is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Easterlittens kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Easterlittens

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Easterlittens. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Easterlittens.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Easterlittens. Een eengezinswoning in Easterlittens komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Easterlittens

In Easterlittens wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Easterlittens

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Easterlittens (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Easterlittens
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Easterlittens

Wil je een huis kopen in Easterlittens? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Easterlittens . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Easterlittens alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Easterlittens.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Easterlittens.

Zoek je huurwoning in Easterlittens? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Easterlittens.

Huizenprijzen in Easterlittens

Starterswoningen in Easterlittens zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Easterlittens zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Easterlittens zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Easterlittens? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Easterlittens

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Easterlittens is 2.333 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.242 euro).

Leeftijden Easterlittens

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Easterlittens vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Easterlittens

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Easterlittens. De buurt zelf valt binnen de wijk Dorpen Zuid-West in de gemeente Leeuwarden.

Wytgaard Buitengebied Wytgaard Mantgum Buitengebied Mantgum Weidum Buitengebied Weidum Jellum Bears Jorwert Buitengebied Jorwert Hilaard Buitengebied Hilaard Húns Leons Baard Easterlittens Buitengebied Easterlittens

Alle straten van Easterlittens

Easterlittens bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen