Alle woningmarktinfo Baard

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Baard

Een eerste blik op Baard

Baard is een buurt in de gemeente Leeuwarden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.965 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 490.153 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 490.153
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Baard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baard is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baard.

Woningen recent verkocht in Baard

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baard.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Baard. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baard. Een eengezinswoning in Baard komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baard

In Baard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Baard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Baard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baard
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Baard

Wil je een huis kopen in Baard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baard . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baard.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baard.

Zoek je huurwoning in Baard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Baard.

Huizenprijzen in Baard

Starterswoningen in Baard zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Baard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baard? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baard is 2.223 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.418 euro).

Leeftijden Baard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Baard

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Baard. De buurt zelf valt binnen de wijk Dorpen Zuid-West in de gemeente Leeuwarden.

Wytgaard Buitengebied Wytgaard Mantgum Buitengebied Mantgum Weidum Buitengebied Weidum Jellum Bears Jorwert Buitengebied Jorwert Hilaard Buitengebied Hilaard Húns Leons Baard Easterlittens Buitengebied Easterlittens

Alle straten van Baard

Baard bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen