logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Landsmeer

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Landsmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Landsmeer

Landsmeer is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.705 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landsmeer. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 486.016.

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 36
Gemiddelde vraagprijs € 895.493
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 486.016
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Landsmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landsmeer is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landsmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landsmeer.

Woningen recent verkocht in Landsmeer

Er zijn recent 36 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landsmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landsmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landsmeer. Een eengezinswoning in Landsmeer komt het meest (57%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landsmeer

In Landsmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landsmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landsmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Landsmeer

Starterswoningen in gemeente Landsmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Landsmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Landsmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Landsmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Landsmeer

Wil je een huis kopen in gemeente Landsmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Landsmeer . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landsmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landsmeer.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Landsmeer. Zoek je huurwoning in gemeente Landsmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landsmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landsmeer is 5.297 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.080 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landsmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landsmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Landsmeer

De gemeente Landsmeer telt 3 plaatsen.

Den Ilp Landsmeer Purmerland

Wijken van Landsmeer

Landsmeer bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.