Gemeente Landsmeer

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Landsmeer

Een eerste blik op Landsmeer

Landsmeer is een gemeente in de provincie Noord-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.430 inwoners. Momenteel staan er 52 woningen te koop en zijn er recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Landsmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 971.611 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 52
Woningen recent verkocht 72
Gemiddelde vraagprijs € 971.611
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Landsmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landsmeer is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landsmeer kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Landsmeer

Er zijn recent 72 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landsmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landsmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landsmeer. Een eengezinswoning in Landsmeer komt het meest (51%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landsmeer

In Landsmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Landsmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Landsmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landsmeer
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Landsmeer

Wil je een huis kopen in Landsmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landsmeer . Er staan momenteel 52 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landsmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landsmeer.

Zoek je huurwoning in Landsmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Landsmeer.

Huizenprijzen in Landsmeer

Starterswoningen in Landsmeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landsmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landsmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landsmeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landsmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landsmeer is 4.841 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.655 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Landsmeer is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Landsmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landsmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Landsmeer

De gemeente Landsmeer telt 3 plaatsen.

Den Ilp Landsmeer Purmerland

Alle wijken van Landsmeer

Landsmeer bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen