Huizenprijzen en de huizenmarkt in Landsmeer

Begrijp de huizenprijzen in Landsmeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Landsmeer

Landsmeer is een plaats in de gemeente Landsmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 11.430 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landsmeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 772.479 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 772.479
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Landsmeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landsmeer is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landsmeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Landsmeer.

Woningen recent verkocht in Landsmeer

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landsmeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landsmeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landsmeer. Een eengezinswoning in Landsmeer komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landsmeer

In Landsmeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landsmeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landsmeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Landsmeer

Starterswoningen in Landsmeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Landsmeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landsmeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Landsmeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Landsmeer

Wil je een huis kopen in Landsmeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landsmeer . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landsmeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landsmeer.

Bekijk alle koopwoningen in Landsmeer. Zoek je huurwoning in Landsmeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Landsmeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landsmeer is 4.945 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (5.236 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Landsmeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landsmeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Landsmeer

Landsmeer bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.