Huizenprijzen en de huizenmarkt in Den Ilp

Begrijp de huizenprijzen in Den Ilp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Den Ilp

Den Ilp is een plaats in de gemeente Landsmeer. Deze plaats telt volgens het CBS 11.430 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ilp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 1.446.463 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 1.446.463
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Den Ilp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Den Ilp is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Den Ilp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Den Ilp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Den Ilp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Den Ilp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Den Ilp. Een eengezinswoning in Den Ilp komt het meest (49%) voor. Daarna komt een villa met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Den Ilp

In Den Ilp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Den Ilp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Den Ilp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Den Ilp

Starterswoningen in Den Ilp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Den Ilp zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Den Ilp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Den Ilp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Den Ilp

Wil je een huis kopen in Den Ilp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Den Ilp . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Den Ilp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Den Ilp.

Bekijk alle koopwoningen in Den Ilp. Zoek je huurwoning in Den Ilp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Den Ilp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Den Ilp is 5.158 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.337 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Den Ilp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Den Ilp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Den Ilp

Den Ilp bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.