logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gassel kom in Gassel

Begrijp de huizenprijzen in Gassel kom Grave met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gassel kom Grave

Gassel kom is een buurt in de wijk Gassel en plaats Gassel binnen de gemeente Grave. Deze buurt telt volgens het CBS 1.175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel kom. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 775.174 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 775.174
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Gassel kom

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gassel kom is 55 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gassel kom kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gassel kom

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gassel kom. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gassel kom.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gassel kom. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Gassel kom

In Gassel kom wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gassel kom

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gassel kom (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gassel kom

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gassel kom vergeleken met de Grave en Nederland.

Woningen te koop Gassel kom Grave

Wil je een huis kopen in Gassel kom Grave? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gassel kom Grave . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gassel kom alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gassel kom.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gassel kom Grave.

Bekijk alle koopwoningen in Gassel kom Grave. Zoek je huurwoning in Gassel kom Grave? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gassel kom

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gassel kom is 2.966 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.522 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gassel kom

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gassel kom vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gassel kom

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gassel kom. De buurt zelf valt binnen de wijk Gassel in de gemeente Grave.

Gassel kom Buitengebied Gassel