logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Gassel in Gassel

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Gassel Grave met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied Gassel Grave

Buitengebied Gassel is een buurt in de wijk Gassel en plaats Gassel binnen de gemeente Grave. Deze buurt telt volgens het CBS 1.175 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Gassel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 669.790 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 669.790
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Gassel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Gassel is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Gassel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied Gassel.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Gassel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Gassel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Gassel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Gassel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Buitengebied Gassel

In Buitengebied Gassel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Gassel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Gassel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied Gassel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied Gassel vergeleken met de Grave en Nederland.

Woningen te koop Buitengebied Gassel Grave

Wil je een huis kopen in Buitengebied Gassel Grave? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Gassel Grave . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Gassel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Gassel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Gassel Grave.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Gassel Grave. Zoek je huurwoning in Buitengebied Gassel Grave? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied Gassel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Gassel is 2.077 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.358 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied Gassel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Gassel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Gassel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Gassel. De buurt zelf valt binnen de wijk Gassel in de gemeente Grave.

Gassel kom Buitengebied Gassel