Huizenmarkt Lieshout in Lieshout (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lieshout

Woningmarkt Lieshout

Lieshout is een buurt in de wijk Lieshout en plaats Lieshout binnen de gemeente Laarbeek. Deze buurt telt volgens het CBS 4.275 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 560.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 560.298
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Lieshout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lieshout is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lieshout kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lieshout

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lieshout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lieshout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lieshout. Een eengezinswoning in Lieshout komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lieshout

In Lieshout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lieshout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lieshout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lieshout
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Lieshout

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lieshout vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Lieshout waar ligt dat?

Woningen te koop Lieshout

Wil je een huis kopen in Lieshout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lieshout . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lieshout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lieshout.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lieshout. Zoek je huurwoning in Lieshout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lieshout

Starterswoningen in Lieshout zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lieshout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lieshout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lieshout? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lieshout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lieshout is 3.433 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.955 euro).

Leeftijden Lieshout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lieshout vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Lieshout

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Lieshout. De buurt zelf valt binnen de wijk Lieshout in de gemeente Laarbeek.

Lieshout Industrieterrein Bavaria Verspreide huizen Lieshout

Alle straten van Lieshout

Lieshout bestaat uit 65 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.