Alle woningmarktinfo Beek

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Beek

Een eerste blik op Beek

Beek is een buurt in de gemeente Laarbeek. Deze buurt telt volgens het CBS 10.320 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.012 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 369.012
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Beek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beek is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beek.

Woningen recent verkocht in Beek

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beek. Een eengezinswoning in Beek komt het meest (86%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beek

In Beek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Beek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Beek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Beek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Beek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Beek vergeleken met de Laarbeek en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Beek

Wil je een huis kopen in Beek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beek . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beek.

Zoek je huurwoning in Beek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Beek.

Huizenprijzen in Beek

Starterswoningen in Beek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beek zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Beek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Beek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beek is 3.207 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.728 euro).

Leeftijden Beek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Beek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Beek. De buurt zelf valt binnen de wijk Beek en Donk in de gemeente Laarbeek.

Beek Donk Bedrijventerrein Beekerheide Bedrijventerrein Bemmer Verspreide huizen Beek en Donk

Alle straten van Beek

Beek bestaat uit 89 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen