Huizenprijzen en de huizenmarkt Wibautsraat en Lorentzweg in Lekkerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard

Wibautsraat en Lorentzweg is een buurt in de wijk Lekkerkerk en plaats Lekkerkerk binnen de gemeente Krimpenerwaard. Deze buurt telt volgens het CBS 7.615 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wibautsraat en Lorentzweg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 454.550 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 454.550
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Wibautsraat en Lorentzweg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wibautsraat en Lorentzweg is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wibautsraat en Lorentzweg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Wibautsraat en Lorentzweg.

Woningen recent verkocht in Wibautsraat en Lorentzweg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wibautsraat en Lorentzweg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wibautsraat en Lorentzweg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wibautsraat en Lorentzweg. Een eengezinswoning in Wibautsraat en Lorentzweg komt het meest (65%) voor. Daarna komt een maisonnette met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wibautsraat en Lorentzweg

In Wibautsraat en Lorentzweg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wibautsraat en Lorentzweg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wibautsraat en Lorentzweg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Wibautsraat en Lorentzweg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wibautsraat en Lorentzweg vergeleken met de Krimpenerwaard en Nederland.

Huizenprijzen in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard

Starterswoningen in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard

Wil je een huis kopen in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Wibautsraat en Lorentzweg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wibautsraat en Lorentzweg.

Bekijk alle koopwoningen in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard. Zoek je huurwoning in Wibautsraat en Lorentzweg Krimpenerwaard? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Wibautsraat en Lorentzweg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wibautsraat en Lorentzweg is 2.813 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.281 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Wibautsraat en Lorentzweg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wibautsraat en Lorentzweg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Wibautsraat en Lorentzweg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Wibautsraat en Lorentzweg. De buurt zelf valt binnen de wijk Lekkerkerk in de gemeente Krimpenerwaard.

Tiendhoek Schuwacht Opperduit Tiendweg-West Lekkerkerk-Oost Prinsessenbuurt Koninginnenbuurt Wibautsraat en Lorentzweg Molenwerf en omstreken Voorstraat en Centrum Industrieterrein Verspr. huizen Lekkerkerk

Alle straten van Wibautsraat en Lorentzweg

Wibautsraat en Lorentzweg bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.