logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Lekkerkerk

Begrijp de huizenprijzen in Lekkerkerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lekkerkerk

Lekkerkerk is een plaats in de gemeente Krimpenerwaard. Deze plaats telt volgens het CBS 57.700 inwoners. Momenteel staan er 21 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkerkerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.685 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 21
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 492.685
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Lekkerkerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lekkerkerk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lekkerkerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lekkerkerk.

Woningen recent verkocht in Lekkerkerk

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lekkerkerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lekkerkerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lekkerkerk. Een eengezinswoning in Lekkerkerk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lekkerkerk

In Lekkerkerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lekkerkerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lekkerkerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Lekkerkerk

Starterswoningen in Lekkerkerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lekkerkerk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lekkerkerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lekkerkerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lekkerkerk

Wil je een huis kopen in Lekkerkerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lekkerkerk . Er staan momenteel 21 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lekkerkerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lekkerkerk.

Bekijk alle koopwoningen in Lekkerkerk. Zoek je huurwoning in Lekkerkerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lekkerkerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lekkerkerk is 3.863 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.124 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lekkerkerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lekkerkerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Lekkerkerk

Lekkerkerk bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.