Huizenmarkt Sevenum in Sevenum (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sevenum

Woningmarkt Sevenum

Sevenum is een buurt in de wijk Sevenum en plaats Sevenum binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze buurt telt volgens het CBS 6.680 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 403.189 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 403.189
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Sevenum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sevenum is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sevenum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sevenum.

Woningen recent verkocht in Sevenum

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sevenum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sevenum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sevenum. Een eengezinswoning in Sevenum komt het meest (66%) voor. Daarna komt een penthouse met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sevenum

In Sevenum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sevenum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sevenum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sevenum
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Sevenum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sevenum vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Sevenum waar ligt dat?

Woningen te koop Sevenum

Wil je een huis kopen in Sevenum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sevenum . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sevenum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sevenum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sevenum. Zoek je huurwoning in Sevenum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sevenum

Starterswoningen in Sevenum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sevenum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sevenum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sevenum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sevenum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sevenum is 3.049 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.998 euro).

Leeftijden Sevenum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sevenum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Sevenum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Sevenum. De buurt zelf valt binnen de wijk Sevenum in de gemeente Horst aan de Maas.

Sevenum De Schatberg Verspreide huizen Sevenum

Alle straten van Sevenum

Sevenum bestaat uit 92 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.