logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Meerlo in Meerlo

Begrijp de huizenprijzen in Meerlo Horst aan de Maas met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Meerlo Horst aan de Maas

Meerlo is een buurt in de wijk Meerlo en plaats Meerlo binnen de gemeente Horst aan de Maas. Deze buurt telt volgens het CBS 1.875 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 373.924 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 373.924
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Meerlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Meerlo is 46 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Meerlo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Meerlo

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Meerlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Meerlo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Meerlo. Een eengezinswoning in Meerlo komt het meest (87%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Meerlo

In Meerlo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Meerlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Meerlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Meerlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Meerlo vergeleken met de Horst aan de Maas en Nederland.

Huizenprijzen in Meerlo Horst aan de Maas

Starterswoningen in Meerlo Horst aan de Maas zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Meerlo Horst aan de Maas zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Meerlo Horst aan de Maas zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Meerlo Horst aan de Maas? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Meerlo Horst aan de Maas

Wil je een huis kopen in Meerlo Horst aan de Maas? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Meerlo Horst aan de Maas . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Meerlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Meerlo.

Bekijk alle koopwoningen in Meerlo Horst aan de Maas. Zoek je huurwoning in Meerlo Horst aan de Maas? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Meerlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Meerlo is 2.519 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.197 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Meerlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Meerlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Meerlo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Meerlo. De buurt zelf valt binnen de wijk Meerlo in de gemeente Horst aan de Maas.

Meerlo Verspreide huizen Meerlo

Alle straten van Meerlo

Meerlo bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.