Huizenmarkt Nieuweroord kern in Nieuweroord (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuweroord kern

Woningmarkt Nieuweroord kern

Nieuweroord kern is een buurt in de wijk Nieuweroord en plaats Nieuweroord binnen de gemeente Hoogeveen. Deze buurt telt volgens het CBS 950 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 363.681 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 363.681
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Nieuweroord kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweroord kern is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuweroord kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuweroord kern.

Woningen recent verkocht in Nieuweroord kern

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweroord kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweroord kern. Een eengezinswoning in Nieuweroord kern komt het meest (89%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweroord kern

In Nieuweroord kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweroord kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweroord kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuweroord kern
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuweroord kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuweroord kern vergeleken met de Hoogeveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuweroord kern waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuweroord kern

Wil je een huis kopen in Nieuweroord kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweroord kern . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweroord kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweroord kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuweroord kern. Zoek je huurwoning in Nieuweroord kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuweroord kern

Starterswoningen in Nieuweroord kern zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweroord kern zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweroord kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuweroord kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuweroord kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweroord kern is 2.645 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.407 euro).

Leeftijden Nieuweroord kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweroord kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuweroord kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuweroord kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Nieuweroord in de gemeente Hoogeveen.

Nieuweroord kern Verspreide huizen Nieuweroord

Alle straten van Nieuweroord kern

Nieuweroord kern bestaat uit 14 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.