Huizenmarkt Centrum-Goor in Goor (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Centrum-Goor

Woningmarkt Centrum-Goor

Centrum-Goor is een buurt in de wijk Goor en plaats Goor binnen de gemeente Hof van Twente. Deze buurt telt volgens het CBS 8.440 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Goor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 334.637 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 334.637
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Centrum-Goor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum-Goor is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum-Goor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Centrum-Goor.

Woningen recent verkocht in Centrum-Goor

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum-Goor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum-Goor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum-Goor. Een eengezinswoning in Centrum-Goor komt het meest (43%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum-Goor

In Centrum-Goor wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum-Goor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum-Goor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Centrum-Goor
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum-Goor

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum-Goor vergeleken met de Hof van Twente en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Centrum-Goor waar ligt dat?

Woningen te koop Centrum-Goor

Wil je een huis kopen in Centrum-Goor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum-Goor . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum-Goor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum-Goor.

Bekijk hier alle koopwoningen in Centrum-Goor. Zoek je huurwoning in Centrum-Goor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Centrum-Goor

Starterswoningen in Centrum-Goor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum-Goor zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum-Goor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Centrum-Goor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Centrum-Goor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum-Goor is 2.793 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.252 euro).

Leeftijden Centrum-Goor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum-Goor vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Centrum-Goor

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Centrum-Goor. De buurt zelf valt binnen de wijk Goor in de gemeente Hof van Twente.

Centrum-Goor De Whee I Bungalow-wijk Heeckeren Dr. Schaepmanbuurt Gijmink Waterhoek Industriegebied Spechthorst I De Meene Industriegebied Kevelhammerhoek

Alle straten van Centrum-Goor

Centrum-Goor bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.