Huizenmarkt De Whee I in Goor (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Whee I

Woningmarkt De Whee I

De Whee I is een buurt in de wijk Goor en plaats Goor binnen de gemeente Hof van Twente. Deze buurt telt volgens het CBS 8.440 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Whee I. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 333.449 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 333.449
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in De Whee I

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Whee I is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Whee I moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Whee I.

Woningen recent verkocht in De Whee I

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Whee I. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Whee I.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Whee I. Een eengezinswoning in De Whee I komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Whee I

In De Whee I wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Whee I

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Whee I (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Whee I
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Whee I

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Whee I vergeleken met de Hof van Twente en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Whee I waar ligt dat?

Woningen te koop De Whee I

Wil je een huis kopen in De Whee I? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Whee I . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Whee I alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Whee I.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Whee I. Zoek je huurwoning in De Whee I? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Whee I

Starterswoningen in De Whee I zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Whee I zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Whee I zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Whee I? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Whee I

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Whee I is 2.752 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.290 euro).

Leeftijden De Whee I

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Whee I vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Whee I

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Whee I. De buurt zelf valt binnen de wijk Goor in de gemeente Hof van Twente.

Centrum-Goor De Whee I Bungalow-wijk Heeckeren Dr. Schaepmanbuurt Gijmink Waterhoek Industriegebied Spechthorst I De Meene Industriegebied Kevelhammerhoek

Alle straten van De Whee I

De Whee I bestaat uit 22 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.