logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Goor

Begrijp de huizenprijzen in Goor met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Goor

Goor is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 35.455 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.039 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 63
Gemiddelde vraagprijs € 366.039
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Goor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goor is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goor.

Woningen recent verkocht in Goor

Er zijn recent 63 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goor. Een eengezinswoning in Goor komt het meest (66%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goor

In Goor wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Goor

Starterswoningen in Goor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goor zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Goor? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Goor

Wil je een huis kopen in Goor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goor . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goor.

Bekijk alle koopwoningen in Goor. Zoek je huurwoning in Goor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Goor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goor is 2.761 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.868 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Goor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goor vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Goor

Goor bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.