Alle woningmarktinfo Goor in gemeente Hof van Twente

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Goor

Een eerste blik op Goor

Goor is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 34.950 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 358.161 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 115
Gemiddelde vraagprijs € 358.161
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Goor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goor is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goor.

Woningen recent verkocht in Goor

Er zijn recent 115 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goor. Een eengezinswoning in Goor komt het meest (65%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goor

In Goor wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Goor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Goor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goor
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Goor

Wil je een huis kopen in Goor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goor . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goor.

Zoek je huurwoning in Goor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Goor.

Huizenprijzen in Goor

Starterswoningen in Goor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goor zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goor zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goor is 2.693 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.416 euro).

Leeftijden Goor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goor vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Goor

Goor bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen