De Huizenmarkt in Goor (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Goor

Woningmarkt Goor

Goor is een plaats in de gemeente Hof van Twente. Deze plaats telt volgens het CBS 34.950 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 359.715 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 88
Gemiddelde vraagprijs € 359.715
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Goor

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Goor is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Goor moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Goor.

Woningen recent verkocht in Goor

Er zijn recent 88 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Goor. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Goor.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Goor. Een eengezinswoning in Goor komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Goor

In Goor wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Goor

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Goor (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Goor
Binnenring: Nederland

Goor waar ligt dat?

Woningen te koop Goor

Wil je een huis kopen in Goor? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Goor . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Goor alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Goor.

Bekijk hier alle koopwoningen in Goor. Zoek je huurwoning in Goor? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Goor

Starterswoningen in Goor zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Goor zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Goor zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Goor? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Goor

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Goor is 2.868 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.557 euro).

Leeftijden Goor

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Goor vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Goor

Goor bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.