Verspreide huizen Numansdorp

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Verspreide huizen Numansdorp

Een eerste blik op Verspreide huizen Numansdorp

Verspreide huizen Numansdorp is een buurt in de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 8.760 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Verspreide huizen Numansdorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 619.973 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 619.973
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Numansdorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Numansdorp is 52 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Numansdorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Numansdorp

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Numansdorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Numansdorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Numansdorp. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Numansdorp komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Numansdorp

In Verspreide huizen Numansdorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Verspreide huizen Numansdorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Verspreide huizen Numansdorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Numansdorp
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Verspreide huizen Numansdorp

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Numansdorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Numansdorp. Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Numansdorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Numansdorp.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Numansdorp

Starterswoningen in Verspreide huizen Numansdorp zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Numansdorp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Numansdorp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Numansdorp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Numansdorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Numansdorp is 3.972 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.953 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Verspreide huizen Numansdorp is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Verspreide huizen Numansdorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Numansdorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Numansdorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Numansdorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Numansdorp in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuwbouw Dorp Middelsluis Schuring Numansdorp Verspreide huizen Numansdorp

Alle straten van Verspreide huizen Numansdorp

Verspreide huizen Numansdorp bestaat uit 35 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen