Huizenmarkt Nieuwbouw Dorp in Numansdorp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuwbouw Dorp

Woningmarkt Nieuwbouw Dorp

Nieuwbouw Dorp is een buurt in de wijk Numansdorp en plaats Numansdorp binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 8.760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwbouw Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 501.203 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 501.203
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Nieuwbouw Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwbouw Dorp is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwbouw Dorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nieuwbouw Dorp

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwbouw Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwbouw Dorp.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuwbouw Dorp. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Nieuwbouw Dorp

In Nieuwbouw Dorp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwbouw Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwbouw Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwbouw Dorp
Binnenring: Nederland

Nieuwbouw Dorp waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuwbouw Dorp

Wil je een huis kopen in Nieuwbouw Dorp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwbouw Dorp . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwbouw Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwbouw Dorp.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuwbouw Dorp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuwbouw Dorp. Zoek je huurwoning in Nieuwbouw Dorp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwbouw Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwbouw Dorp is 3.569 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.040 euro).

Leeftijden Nieuwbouw Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwbouw Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nieuwbouw Dorp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nieuwbouw Dorp. De buurt zelf valt binnen de wijk Numansdorp in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuwbouw Dorp Middelsluis Schuring Numansdorp Verspreide huizen Numansdorp