Huizenmarkt Schuring in Numansdorp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schuring

Woningmarkt Schuring

Schuring is een buurt in de wijk Numansdorp en plaats Numansdorp binnen de gemeente Hoeksche Waard. Deze buurt telt volgens het CBS 8.760 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuring. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 788.076 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 788.076
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Schuring

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schuring is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schuring kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schuring

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuring. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schuring.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Schuring. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Schuring

In Schuring wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schuring

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schuring (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schuring
Binnenring: Nederland

Schuring waar ligt dat?

Woningen te koop Schuring

Wil je een huis kopen in Schuring? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schuring . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schuring alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schuring.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schuring.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schuring. Zoek je huurwoning in Schuring? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schuring

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schuring is 4.523 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.337 euro).

Leeftijden Schuring

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schuring vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Schuring

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Schuring. De buurt zelf valt binnen de wijk Numansdorp in de gemeente Hoeksche Waard.

Nieuwbouw Dorp Middelsluis Schuring Numansdorp Verspreide huizen Numansdorp