logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Liebergen in Hilversum

Begrijp de huizenprijzen in Liebergen Hilversum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Liebergen Hilversum

Liebergen is een buurt in de wijk Oost en plaats Hilversum binnen de gemeente Hilversum. Deze buurt telt volgens het CBS 21.710 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liebergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.778 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 383.778
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Liebergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Liebergen is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Liebergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Liebergen.

Woningen recent verkocht in Liebergen

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Liebergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Liebergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Liebergen. Een eengezinswoning in Liebergen komt het meest (58%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Liebergen

In Liebergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Liebergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Liebergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Liebergen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Liebergen vergeleken met de Hilversum en Nederland.

Huizenprijzen in Liebergen Hilversum

Starterswoningen in Liebergen Hilversum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Liebergen Hilversum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Liebergen Hilversum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Liebergen Hilversum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Liebergen Hilversum

Wil je een huis kopen in Liebergen Hilversum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Liebergen Hilversum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Liebergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Liebergen.

Bekijk alle koopwoningen in Liebergen Hilversum. Zoek je huurwoning in Liebergen Hilversum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Liebergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Liebergen is 4.175 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.289 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Liebergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Liebergen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Liebergen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Liebergen. De buurt zelf valt binnen de wijk Oost in de gemeente Hilversum.

Geuzenbuurt Electrobuurt Kleine Driftbuurt Liebergen Astronomische Buurt Anna's Hoeve

Alle straten van Liebergen

Liebergen bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.