Huizenprijzen en de huizenmarkt Erfgooiersbuurt in Hilversum

Begrijp de huizenprijzen in Erfgooiersbuurt Hilversum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Erfgooiersbuurt Hilversum

Erfgooiersbuurt is een buurt in de wijk Noordoost en plaats Hilversum binnen de gemeente Hilversum. Deze buurt telt volgens het CBS 10.985 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erfgooiersbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 451.048 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 451.048
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Erfgooiersbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Erfgooiersbuurt is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Erfgooiersbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Erfgooiersbuurt.

Woningen recent verkocht in Erfgooiersbuurt

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Erfgooiersbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Erfgooiersbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Erfgooiersbuurt. Een eengezinswoning in Erfgooiersbuurt komt het meest (96%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Erfgooiersbuurt

In Erfgooiersbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Erfgooiersbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Erfgooiersbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Erfgooiersbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Erfgooiersbuurt vergeleken met de Hilversum en Nederland.

Huizenprijzen in Erfgooiersbuurt Hilversum

Starterswoningen in Erfgooiersbuurt Hilversum zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Erfgooiersbuurt Hilversum zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Erfgooiersbuurt Hilversum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Erfgooiersbuurt Hilversum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Erfgooiersbuurt Hilversum

Wil je een huis kopen in Erfgooiersbuurt Hilversum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Erfgooiersbuurt Hilversum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Erfgooiersbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Erfgooiersbuurt.

Bekijk alle koopwoningen in Erfgooiersbuurt Hilversum. Zoek je huurwoning in Erfgooiersbuurt Hilversum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Erfgooiersbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Erfgooiersbuurt is 4.962 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.945 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Erfgooiersbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Erfgooiersbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Erfgooiersbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Erfgooiersbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordoost in de gemeente Hilversum.

Johannes Geradtswegbuurt Erfgooiersbuurt Noord AZC Crailo

Alle straten van Erfgooiersbuurt

Erfgooiersbuurt bestaat uit 17 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.