Huizenmarkt Johannes Geradtswegbuurt in Hilversum (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Johannes Geradtswegbuurt

Woningmarkt Johannes Geradtswegbuurt

Johannes Geradtswegbuurt is een buurt in de wijk Noordoost en plaats Hilversum binnen de gemeente Hilversum. Deze buurt telt volgens het CBS 10.985 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Johannes Geradtswegbuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 599.407 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 599.407
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Johannes Geradtswegbuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Johannes Geradtswegbuurt is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Johannes Geradtswegbuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Johannes Geradtswegbuurt.

Woningen recent verkocht in Johannes Geradtswegbuurt

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Johannes Geradtswegbuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Johannes Geradtswegbuurt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Johannes Geradtswegbuurt. Een eengezinswoning in Johannes Geradtswegbuurt komt het meest (72%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Johannes Geradtswegbuurt

In Johannes Geradtswegbuurt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Johannes Geradtswegbuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Johannes Geradtswegbuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Johannes Geradtswegbuurt
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Johannes Geradtswegbuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Johannes Geradtswegbuurt vergeleken met de Hilversum en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Johannes Geradtswegbuurt waar ligt dat?

Woningen te koop Johannes Geradtswegbuurt

Wil je een huis kopen in Johannes Geradtswegbuurt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Johannes Geradtswegbuurt . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Johannes Geradtswegbuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Johannes Geradtswegbuurt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Johannes Geradtswegbuurt. Zoek je huurwoning in Johannes Geradtswegbuurt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Johannes Geradtswegbuurt

Starterswoningen in Johannes Geradtswegbuurt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Johannes Geradtswegbuurt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Johannes Geradtswegbuurt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Johannes Geradtswegbuurt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Johannes Geradtswegbuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Johannes Geradtswegbuurt is 4.142 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.849 euro).

Leeftijden Johannes Geradtswegbuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Johannes Geradtswegbuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Johannes Geradtswegbuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Johannes Geradtswegbuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Noordoost in de gemeente Hilversum.

Johannes Geradtswegbuurt Erfgooiersbuurt Noord AZC Crailo

Alle straten van Johannes Geradtswegbuurt

Johannes Geradtswegbuurt bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.