Huizenprijzen en de huizenmarkt Vossenbelt-Zuid in Hengelo

Begrijp de huizenprijzen in Vossenbelt-Zuid Hengelo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vossenbelt-Zuid Hengelo

Vossenbelt-Zuid is een buurt in de wijk Slangenbeek en plaats Hengelo binnen de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 10.580 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossenbelt-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 406.606 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 406.606
Percentage gezinnen met kinderen 53%

Verkoopduur woningen in Vossenbelt-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vossenbelt-Zuid is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vossenbelt-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vossenbelt-Zuid.

Woningen recent verkocht in Vossenbelt-Zuid

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vossenbelt-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vossenbelt-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vossenbelt-Zuid. Een eengezinswoning in Vossenbelt-Zuid komt het meest (79%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vossenbelt-Zuid

In Vossenbelt-Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vossenbelt-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vossenbelt-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vossenbelt-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vossenbelt-Zuid vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Huizenprijzen in Vossenbelt-Zuid Hengelo

Starterswoningen in Vossenbelt-Zuid Hengelo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vossenbelt-Zuid Hengelo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vossenbelt-Zuid Hengelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vossenbelt-Zuid Hengelo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vossenbelt-Zuid Hengelo

Wil je een huis kopen in Vossenbelt-Zuid Hengelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vossenbelt-Zuid Hengelo . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vossenbelt-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vossenbelt-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Vossenbelt-Zuid Hengelo. Zoek je huurwoning in Vossenbelt-Zuid Hengelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vossenbelt-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vossenbelt-Zuid is 2.898 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.694 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vossenbelt-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vossenbelt-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Vossenbelt-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Vossenbelt-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Slangenbeek in de gemeente Hengelo.

Roershoek Vossenbelt-Zuid Vossenbelt-Noord Het Broek Kristenbos Dalmeden

Alle straten van Vossenbelt-Zuid

Vossenbelt-Zuid bestaat uit 33 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.