Alle woningmarktinfo Binnenstad-West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Binnenstad-West

Een eerste blik op Binnenstad-West

Binnenstad-West is een buurt in de gemeente Hengelo. Deze buurt telt volgens het CBS 2.660 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 256.628 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 256.628
Percentage gezinnen met kinderen 18%

Verkoopduur woningen in Binnenstad-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad-West is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Binnenstad-West

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad-West. Een eengezinswoning in Binnenstad-West komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad-West

In Binnenstad-West wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Binnenstad-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Binnenstad-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binnenstad-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Binnenstad-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binnenstad-West vergeleken met de Hengelo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Binnenstad-West

Wil je een huis kopen in Binnenstad-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad-West . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad-West.

Zoek je huurwoning in Binnenstad-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Binnenstad-West.

Huizenprijzen in Binnenstad-West

Starterswoningen in Binnenstad-West zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad-West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binnenstad-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Binnenstad-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad-West is 2.692 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.589 euro).

Leeftijden Binnenstad-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Binnenstad-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Binnenstad-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Hengelo.

Binnenstad-Centrum Binnenstad-West Binnenstad-Oost

Alle straten van Binnenstad-West

Binnenstad-West bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen