Huizenprijzen en de huizenmarkt Leende in Leende

Begrijp de huizenprijzen in Leende Heeze-Leende met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Leende Heeze-Leende

Leende is een buurt in de wijk Leende en plaats Leende binnen de gemeente Heeze-Leende. Deze buurt telt volgens het CBS 3.970 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 581.982 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 581.982
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Leende

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Leende is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Leende moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Leende.

Woningen recent verkocht in Leende

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Leende. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Leende.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Leende. Een eengezinswoning in Leende komt het meest (70%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Leende

In Leende wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Leende

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Leende (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Leende

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Leende vergeleken met de Heeze-Leende en Nederland.

Huizenprijzen in Leende Heeze-Leende

Starterswoningen in Leende Heeze-Leende zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Leende Heeze-Leende zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Leende Heeze-Leende zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Leende Heeze-Leende? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Leende Heeze-Leende

Wil je een huis kopen in Leende Heeze-Leende? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Leende Heeze-Leende . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Leende alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Leende.

Bekijk alle koopwoningen in Leende Heeze-Leende. Zoek je huurwoning in Leende Heeze-Leende? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Leende

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Leende is 4.168 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Leende

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Leende vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Leende

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Leende. De buurt zelf valt binnen de wijk Leende in de gemeente Heeze-Leende.

Leende Villawijk Boschhoven Verspreide huizen Groote Heide Verspreide huizen Zevenhuizense Heide

Alle straten van Leende

Leende bestaat uit 56 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.