logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Terband in Terband

Begrijp de huizenprijzen in Terband Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Terband Heerenveen

Terband is een buurt in de wijk Noord-Heerenveen en plaats Terband binnen de gemeente Heerenveen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.835 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terband. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.278 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 396.278
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Terband

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Terband is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Terband kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Terband

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Terband. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Terband.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Terband. Een eengezinswoning in Terband komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Terband

In Terband wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Terband

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Terband (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Terband

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Terband vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Terband Heerenveen

Starterswoningen in Terband Heerenveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Terband Heerenveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Terband Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Terband Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Terband Heerenveen

Wil je een huis kopen in Terband Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Terband Heerenveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Terband alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Terband.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Terband Heerenveen.

Bekijk alle koopwoningen in Terband Heerenveen. Zoek je huurwoning in Terband Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Terband

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Terband is 3.445 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.195 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Terband

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Terband vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Terband

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Terband. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord-Heerenveen in de gemeente Heerenveen.

Terband Luinjeberd Tjalleberd Gersloot Gersloot-polder

Alle straten van Terband

Terband bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.