logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Gersloot-polder in Gersloot

Begrijp de huizenprijzen in Gersloot-polder Heerenveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Gersloot-polder Heerenveen

Gersloot-polder is een buurt in de wijk Noord-Heerenveen en plaats Gersloot binnen de gemeente Heerenveen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.835 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot-polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 784.312 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 784.312
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Gersloot-polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gersloot-polder is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Gersloot-polder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Gersloot-polder.

Woningen recent verkocht in Gersloot-polder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gersloot-polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gersloot-polder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Gersloot-polder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gersloot-polder. Een eengezinswoning in Gersloot-polder komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gersloot-polder

In Gersloot-polder wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Gersloot-polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Gersloot-polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Gersloot-polder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gersloot-polder vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Huizenprijzen in Gersloot-polder Heerenveen

Starterswoningen in Gersloot-polder Heerenveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Gersloot-polder Heerenveen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gersloot-polder Heerenveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Gersloot-polder Heerenveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Gersloot-polder Heerenveen

Wil je een huis kopen in Gersloot-polder Heerenveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gersloot-polder Heerenveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gersloot-polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gersloot-polder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Gersloot-polder Heerenveen.

Bekijk alle koopwoningen in Gersloot-polder Heerenveen. Zoek je huurwoning in Gersloot-polder Heerenveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Gersloot-polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gersloot-polder is 3.547 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.126 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Gersloot-polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gersloot-polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gersloot-polder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gersloot-polder. De buurt zelf valt binnen de wijk Noord-Heerenveen in de gemeente Heerenveen.

Terband Luinjeberd Tjalleberd Gersloot Gersloot-polder

Alle straten van Gersloot-polder

Gersloot-polder bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.