Nes

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nes

Een eerste blik op Nes

Nes is een buurt in de gemeente Heerenveen. Deze buurt telt volgens het CBS 5.990 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nes. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 514.680 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 514.680
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Nes

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nes is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nes moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nes.

Woningen recent verkocht in Nes

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nes. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nes.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nes. Een eengezinswoning in Nes komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nes

In Nes wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nes

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nes (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nes
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nes

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nes vergeleken met de Heerenveen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nes

Wil je een huis kopen in Nes? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nes. Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nes alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nes.

Huizenprijzen in Nes

Starterswoningen in Nes zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nes zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nes zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nes? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nes

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nes is 2.303 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.017 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nes is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nes

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nes vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nes

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nes. De buurt zelf valt binnen de wijk Boarnsterhim in de gemeente Heerenveen.

Akkrum Nes Aldeboarn

Alle straten van Nes

Nes bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen