Huizenmarkt De Wittenhagen-Zuid in Harderwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Wittenhagen-Zuid

Woningmarkt De Wittenhagen-Zuid

De Wittenhagen-Zuid is een buurt in de wijk Tweelingstad en plaats Harderwijk binnen de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 6.820 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wittenhagen-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 369.298 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 369.298
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Wittenhagen-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wittenhagen-Zuid is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wittenhagen-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wittenhagen-Zuid.

Woningen recent verkocht in De Wittenhagen-Zuid

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wittenhagen-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wittenhagen-Zuid.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wittenhagen-Zuid. Een eengezinswoning in De Wittenhagen-Zuid komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling De Wittenhagen-Zuid

In De Wittenhagen-Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Wittenhagen-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Wittenhagen-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wittenhagen-Zuid
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Wittenhagen-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Wittenhagen-Zuid vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

De Wittenhagen-Zuid waar ligt dat?

Woningen te koop De Wittenhagen-Zuid

Wil je een huis kopen in De Wittenhagen-Zuid? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wittenhagen-Zuid . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wittenhagen-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wittenhagen-Zuid.

Er staan momenteel geen woningen te koop in De Wittenhagen-Zuid.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Wittenhagen-Zuid. Zoek je huurwoning in De Wittenhagen-Zuid? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Wittenhagen-Zuid

Starterswoningen in De Wittenhagen-Zuid zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Wittenhagen-Zuid zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wittenhagen-Zuid zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wittenhagen-Zuid? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wittenhagen-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wittenhagen-Zuid is 3.028 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.913 euro).

Leeftijden De Wittenhagen-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wittenhagen-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Wittenhagen-Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Wittenhagen-Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Tweelingstad in de gemeente Harderwijk.

Veldkamp Kranenburg Bedrijventerrein "De Sypel" Tinnegieter De Wittenhagen-Noord De Wittenhagen-Zuid

Alle straten van De Wittenhagen-Zuid

De Wittenhagen-Zuid bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.