Alle woningmarktinfo De Wittenhagen-Noord

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in De Wittenhagen-Noord

Een eerste blik op De Wittenhagen-Noord

De Wittenhagen-Noord is een buurt in de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 6.820 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wittenhagen-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 295.923 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 295.923
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in De Wittenhagen-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Wittenhagen-Noord is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Wittenhagen-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Wittenhagen-Noord.

Woningen recent verkocht in De Wittenhagen-Noord

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Wittenhagen-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Wittenhagen-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Wittenhagen-Noord. Een eengezinswoning in De Wittenhagen-Noord komt het meest (54%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 35% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Wittenhagen-Noord

In De Wittenhagen-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat De Wittenhagen-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van De Wittenhagen-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Wittenhagen-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers De Wittenhagen-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Wittenhagen-Noord vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in De Wittenhagen-Noord

Wil je een huis kopen in De Wittenhagen-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Wittenhagen-Noord . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Wittenhagen-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Wittenhagen-Noord.

Zoek je huurwoning in De Wittenhagen-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in De Wittenhagen-Noord.

Huizenprijzen in De Wittenhagen-Noord

Starterswoningen in De Wittenhagen-Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in De Wittenhagen-Noord zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Wittenhagen-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Wittenhagen-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Wittenhagen-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Wittenhagen-Noord is 2.951 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.778 euro).

Leeftijden De Wittenhagen-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Wittenhagen-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Wittenhagen-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Wittenhagen-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Tweelingstad in de gemeente Harderwijk.

Veldkamp Kranenburg Bedrijventerrein "De Sypel" Tinnegieter De Wittenhagen-Noord De Wittenhagen-Zuid

Alle straten van De Wittenhagen-Noord

De Wittenhagen-Noord bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen