Binnenstad-Noord

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Binnenstad-Noord

Een eerste blik op Binnenstad-Noord

Binnenstad-Noord is een buurt in de gemeente Harderwijk. Deze buurt telt volgens het CBS 2.310 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Binnenstad-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 713.776 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 713.776
Percentage gezinnen met kinderen 20%

Verkoopduur woningen in Binnenstad-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Binnenstad-Noord is 39 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Binnenstad-Noord kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Binnenstad-Noord

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Binnenstad-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Binnenstad-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Binnenstad-Noord. Een eengezinswoning in Binnenstad-Noord komt het meest (36%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Binnenstad-Noord

In Binnenstad-Noord wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Binnenstad-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Binnenstad-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Binnenstad-Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Binnenstad-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Binnenstad-Noord vergeleken met de Harderwijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Binnenstad-Noord

Wil je een huis kopen in Binnenstad-Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Binnenstad-Noord . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Binnenstad-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Binnenstad-Noord.

Zoek je huurwoning in Binnenstad-Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Binnenstad-Noord.

Huizenprijzen in Binnenstad-Noord

Starterswoningen in Binnenstad-Noord zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Binnenstad-Noord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Binnenstad-Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Binnenstad-Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Binnenstad-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Binnenstad-Noord is 3.523 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.084 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Binnenstad-Noord is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Binnenstad-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Binnenstad-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Binnenstad-Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Binnenstad-Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnenstad in de gemeente Harderwijk.

Binnenstad-Noord Binnenstad-Zuid

Alle straten van Binnenstad-Noord

Binnenstad-Noord bestaat uit 37 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen