Huizenmarkt Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik in Holtheme (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Woningmarkt Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik is een buurt in de wijk Holtheme en plaats Holtheme binnen de gemeente Hardenberg. Deze buurt telt volgens het CBS 185 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 684.056 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 684.056
Percentage gezinnen met kinderen 56%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. Een woonboerderij in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik komt het meest (80%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

In Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik
Binnenring: Nederland

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Starterswoningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik is 1.086 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.404 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik. De buurt zelf valt binnen de wijk Holtheme in de gemeente Hardenberg.

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Alle straten van Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik

Verspreide huizen Holtheme-De Haandrik bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.